over treffende taal
☎ 040-212 23 21

Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website is met zorg samengesteld door Interlingo. Wij kunnen echter niet instaan voor de juistheid en volledigheid van deze website. De informatie op deze website kan op elk moment zonder voorafgaande aankondiging worden gewijzigd. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Interlingo is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke manier dan ook, van de informatie op deze website.
Interlingo biedt geen garantie met betrekking tot de veiligheid van deze website en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die het gevolg is, direct of indirect, van een onderbreking in de beschikbaarheid van de website.
Interlingo is niet verantwoordelijk voor websites van externe organisaties waarnaar wordt verwezen door middel van logo’s of links.

Privacy

Interlingo respecteert de privacy van de bezoekers aan deze website. Contactgegevens en persoonlijke informatie die worden verkregen van bezoekers die een offerte of informatie aanvragen via de website of die zich aanmelden voor de nieuwsbrief worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Deze gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld.Interlingo
Boutenslaan 2A
5615 CW Eindhoven
Postbus 523
5600 AM Eindhoven
Telefoon +31 (0)40 21 22 321
E-mail: info@interlingo.net


Volg ons op